U wilt een ruimte aanbieden?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om een ruimte via het makelpunt aan te bieden, vul dan hier uw contactgegevens in. Vervolgens neemt het Makelpunt contact met u op.

Ruimte Aanbieden

U zoekt een ruimte in Oss?

Bent u op zoek naar een pand of ruimte voor een maatschappelijke activiteit? Kijk dan in het overzicht of er een geschikte ruimte voor u is en neem vervolgens contact op met de aanbieder van de ruimte.

Overzicht Aanbod

Als er geen geschikte ruimte aanwezig is, kunt een zoekprofiel aanmaken. U ontvangt dan bericht als er ruimte vrijkomt die aan uw zoekprofiel voldoet.

Zoekopdracht plaatsen

Deel deze pagina

Makelpunt oss

De Gemeente Oss is vorig jaar gestart met het oprichten van een lokaal Makelpunt. Een Makelpunt is een voorziening waar vraag naar en aanbod van ruimte voor activiteiten samenkomen. Hieronder krijgt u informatie over het Makelpunt.

 

Wat is het doel van het Makelpunt?

Doel van het Makelpunt Oss is om beschikbare ruimten in gebouwen optimaal te benutten en zo lokale maatschappelijke doelstellingen te helpen realiseren. Een mooie bijkomstigheid is dat het bij elkaar brengen van partijen ook een meerwaarde voor buurt, wijk of dorp kan hebben. De gemeente heeft een onafhankelijke positie en bedient met het Makelpunt de niet reguliere vastgoedmarkt. Het Makelpunt concurreert dus niet met de makelaardij.

 

Wat willen we bereiken met het Makelpunt?

Het Makelpunt Oss wil een bijdrage leveren om het vastgoed in de gemeente Oss beter te benutten voor verschillende activiteiten. Het is daarom van groot belang dat wij in beeld hebben welke gebouwen in Oss multifunctioneel gebruikt kunnen worden.

 

Welk belang heeft uw organisatie hierbij?

Mogelijk heeft uw organisatie een ruimte beschikbaar die multifunctioneel gebruikt kan worden. Een betere bezetting van uw accommodatie levert voor u meer huurinkomsten op en uw accommodatie wordt optimaal gebruikt. Daarnaast levert u een bijdrage aan de huisvesting van een maatschappelijke activiteit. Aanbieden van uw ruimte op onze website is gratis!

 

Hoe gaat het dan verder?

U kunt een account aanmaken op onze website: www.makelpunt-oss.nl Vervolgens kunt u uw ruimte/gebouw aanbieden. Wij beoordelen vervolgens of de aangeboden ruimte voldoende geschikt is om te plaatsen op de website. Hierover wordt u door ons geïnformeerd. Als uw ruimte op onze website staat dan kunnen personen of organisaties zelf contact opnemen met uw organisatie. Aanvrager en aanbieder maken onderling afspraken over gebruik en vergoeding en mogelijk ontstaat er een ‘match’. Als aanbieder bepaalt u zelf of de activiteit van de aanvrager binnen uw accommodatie of bij uw organisatie past. Op onze website ziet u welk aanbod nu al beschikbaar is voor allerlei maatschappelijke activiteiten.

 

Heeft u vragen of suggesties?

Neemt u dan contact op met het Makelpunt Oss.

 

 

Reserveer HIER direct uw sportzaal

U kunt via de button "direct reserveren" uw gym- of sportzaal direct online bekijken, reserveren en boeken. Zo heeft u direct zekerheid over de ruimte. Ook kunt u per accommodatie bekijken welke het meest geschikt is voor uw activiteit. Bij een eenmalige reservering dient u vooraf via IDeal uw betaling te verichten.

  

Button 2

 


 

Recent aanbod

 • Kantoor/praktijk/ateliers Megen Wilhelminastraat 6 Kantoor/praktijk/ateliers Megen Wilhelminastraat 6

  Kantoor/praktijk/ateliers Megen

  Wilhelminastraat 6
  Plaats Megen
  Oppervlakte 100 - 250 m²
  Huurprijs € 900,- per maand
 • Oss, ondernemerscollectief Oude Litherweg 2 2 Oss, ondernemerscollectief Oude Litherweg 2 2

  Oss, ondernemerscollectief

  Oude Litherweg 2 2
  Plaats Oss
  Oppervlakte Diverse
  Huurprijs vanaf € 5,- per uur
 • Muzelinck Oss Raadhuislaan 18 Muzelinck Oss Raadhuislaan 18

  Muzelinck Oss

  Raadhuislaan 18
  Plaats Oss
  Oppervlakte Diverse m²
  Huurprijs op aanvraag
 • MFA Acropolis Megen Broeder Everardusplein 1 MFA Acropolis Megen Broeder Everardusplein 1

  MFA Acropolis Megen

  Broeder Everardusplein 1
  Plaats Megen
  Oppervlakte 100 - 250 m²
  Huurprijs vanaf € 50,- per dagdeel
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten