Deel deze pagina

Reageer op deze pagina

Welkom op de website van Makelpunt Nederland

Wat is Makelpunt Nederland?

Makelpunt Nederland brengt aanbieders van en vragers naar maatschappelijk vastgoed bij elkaar. Hiervoor wordt enerzijds het beschikbaar maatschappelijk vastgoed geëtaleerd en anderzijds krijgt de vrager naar maatschappelijk vastgoed de mogelijkheid om vrijblijvend een zoekvraag (zoekprofiel) in te voeren.

 

Wat is maatschappelijk vastgoed?

Maatschappelijk vastgoed is een verzamelnaam voor gebouwen, ruimten en terreinen met een publieke of openbare functie, onder meer op het gebied van onderwijs, sport, cultuur, welzijn, opvang en zorg. Voorbeelden hiervan zijn schoolgebouwen, wijkcentra, cultuurhuizen, theaters, gezondheidscentra, maar ook bedrijfshallen of kantoorgebouwen. 

 

Waarom een makelpunt?

In de huidige tijd is er veel aandacht voor vastgoed, waaronder ook maatschappelijk vastgoed. In het verleden was de vraag en het aanbod naar maatschappelijk vastgoed niet altijd goed in beeld. Het makelpunt probeert door de vraag en het aanbod op één centrale plaats bij elkaar te laten komen, hier in verandering in te brengen en zodoende het een efficienter gebruik van maatschappelijk vastgoed te creeer.

 

Lokale makelpunten.

Doordat de ruimtebehoefte veelal aan een bepaalde plaats of stad is gebonden ontstaan er steeds meer lokale makelpunten. De gemeente is in de meeste gevallen de initiatiefnemer van een lokaal makelpunt, echter is het aanbod van de ruimten niet alleen in eigendom bij een gemeente. Door Makelpunt Nederland ontsaat er een landelijk bereik en zijn de lokale makelpunten goed vindbaar.

 

Indien uw gemeente nog geen makelpunt heeft of u algemene vragen en/of opmerkingen over de websites heeft kunt u contact met ons opnemen via het reactieformulier

 

  

Sociale media 

U kunt naast het aanmaken van een zoekprofiel ons ook volgens op TwitterFacebook en Linkedin.

Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten