U wilt een ruimte aanbieden?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om een ruimte via het makelpunt aan te bieden, vul dan hier uw contactgegevens in. Vervolgens neemt het Makelpunt contact met u op.

Ruimte Aanbieden

U zoekt een ruimte in Westland?

Bent u op zoek naar een pand of ruimte voor een maatschappelijke activiteit? Kijk dan in het overzicht of er een geschikte ruimte voor u is en neem vervolgens contact op met de aanbieder van de ruimte.

Overzicht Aanbod

Als er geen geschikte ruimte aanwezig is, kunt een zoekprofiel aanmaken. U ontvangt dan bericht als er ruimte vrijkomt die aan uw zoekprofiel voldoet.

Zoekopdracht plaatsen

Deel deze pagina

Reageer op deze pagina

Makelpunt Westland

Makelpunt Westland van de gemeente Westland is de plek waar vraag naar en aanbod van ruimten voor (maatschappelijke) activiteiten bij elkaar komen.

U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, hobbyclubs, activiteiten voor buurtbewoners, sportactiviteiten, dagbesteding en kantoorruimte voor uw instelling. Commerciële activiteiten zijn op sommige locaties ook mogelijk.

Gemeente Westland en alle betrokken partijen zetten in op verbinding en samenwerking, om zo kwalitatief goede maatschappelijke accommodaties in stand te kunnen houden. Makelpunt Westland is onderdeel van Makelpunt Nederland.

Hoe werkt het Makelpunt?

Via de website kunnen ruimtezoekers en –aanbieders met elkaar in contact komen. Zij maken vervolgens onderling afspraken over de verhuur.


Doel van het Makelpunt Westland

Veel vastgoed (gebouwen) wordt maar een deel van de dag of week gebruikt. Tegelijkertijd is er vraag naar ruimte(n) voor uiteenlopende activiteiten. Het kan gaan om incidenteel gebruik (bijv. voor evenement), periodiek gebruik (bijv. yogaruimte op dinsdagavond) of vast gebruik (bijv. ruimte voor opslag toneelvereniging).

De oprichting van een Makelpunt in de gemeente Westland heeft tot doel de lokale/regionale vraag naar ruimte(n) voor uiteenlopende activiteiten en het aanbod van ruimte(n) bijeen te brengen. Op die manier is het mogelijk om bestaande gebouwen beter te benutten en zo lokale maatschappelijke doelstellingen te (helpen) verwezenlijken.


 Laatste nieuws: "Makelpunt Westland is gestart!" 

logo


Recent aanbod

 • zalencentrum kon.julianaweg 91 zalencentrum kon.julianaweg 91

  zalencentrum

  kon.julianaweg 91
  Activiteit Bijeenkomst
  Plaats 's-Gravenzande
  Oppervlakte Diverse
  Huurprijs vanaf € 65,- per dagdeel
 • Gymzaal Madeweg Madeweg 1 Gymzaal Madeweg Madeweg 1

  Gymzaal Madeweg

  Madeweg 1
  Activiteit Sport
  Plaats Monster
  Oppervlakte 250 - 500 m²
  Huurprijs € 20,33 per uur
 • coachingruimte/workshopruimte, vergaderzaal Herckenrathstraat 1 coachingruimte/workshopruimte, vergaderzaal Herckenrathstraat 1

  coachingruimte/workshopruimte, vergaderzaal

  Herckenrathstraat 1
  Activiteit Bijeenkomst
  Plaats Monster
  Oppervlakte 0 - 50 m²
  Huurprijs op aanvraag
 • De Polderij Maassluis Vlaardingsedijk 7 De Polderij Maassluis Vlaardingsedijk 7

  De Polderij Maassluis

  Vlaardingsedijk 7
  Activiteit Educatie
  Plaats Maasdijk
  Oppervlakte 100 - 250
  Huurprijs vanaf € 29,50 per dagdeel
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten