U zoekt een ruimte op Walcheren?

Bent u op zoek naar een pand of ruimte voor een maatschappelijke activiteit? Kijk dan in het overzicht of er een geschikte ruimte voor u is en neem vervolgens contact op met de aanbieder van de ruimte.

Overzicht aanbod

 

 

 

Als er geen geschikte ruimte aanwezig is, kunt een zoekprofiel aanmaken. U ontvangt dan bericht als er ruimte vrijkomt die aan uw zoekprofiel voldoet.

Zoekopdracht plaatsen

 

U wilt een ruimte aanbieden?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om een ruimte via het makelpunt aan te bieden, vul dan hier uw contactgegevens in. Vervolgens neemt het Makelpunt contact met u op.

Ruimte aanbieden

Deel deze pagina

Makelpunt Walcheren

 

Makelpunt Walcheren is een website waar de gemeente Middelburg en de gemeente Vlissingen hun accommodaties voor uiteenlopende (maatschappelijke) activiteiten aanbieden.

 

 

Op deze website kan iedere inwoner, instelling, vereniging of bedrijf zien welke (maatschappelijke) ruimtes voor verhuur beschikbaar zijn. De ruimtes zijn inzetbaar voor nagenoeg iedere activiteit. Van vergadering tot trouwerij, van bridgetoernooi tot koersbaltoernooi of van workshops tot studiedag. In de algemene voorwaardes van de gemeenten is aangegeven wat wel en niet tot de mogelijkheden behoort.

 

 

Wat is het doel van het Makelpunt?

Het doel van Makelpunt Walcheren is om beschikbare ruimten optimaal te benutten en sport- en lokale maatschappelijke doelstellingen te helpen realiseren. Een mooie bijkomstigheid is, dat het bij elkaar brengen van partijen, dit ook een meerwaarde voor buurt, wijk of dorp kan hebben. De gemeenten hebben een onafhankelijke positie en bedient hiermee de niet reguliere vastgoedmarkt.

 

Welk belang heeft uw organisatie hierbij?

Mogelijk heeft uw organisatie een ruimte beschikbaar die multifunctioneel gebruikt kan worden. Een betere bezetting van uw accommodatie levert voor u meer huurinkomsten op en uw accommodatie wordt optimaal gebruikt. Daarnaast levert u een bijdrage aan de huisvesting van een maatschappelijke activiteit. Aanbieden van uw ruimte op onze website is gratis!

 

Hoe gaat het dan verder?

U kunt een account aanmaken op onze website www.makelpunt-walcheren.nl. Vervolgens kunt u uw ruimte/gebouw aanbieden. Wij beoordelen vervolgens of de aangeboden ruimte voldoende geschikt is om te plaatsen op de website. Hierover wordt u door ons geïnformeerd. Als uw ruimte op onze website staat dan kunnen personen of organisaties zelf contact opnemen met uw organisatie. Aanvrager en aanbieder maken onderling afspraken over gebruik en vergoeding en mogelijk ontstaat er een ‘match’. Als aanbieder bepaalt u zelf of de activiteit van de aanvrager binnen uw accommodatie of bij uw organisatie past. Op onze website ziet u welk aanbod nu al beschikbaar is voor allerlei maatschappelijke activiteiten.

 

Heeft u vragen of suggesties?

Neemt u dan contact met Makelpunt Walcheren op.

 


 

 

Provincie Zeeland2

Makelpunt Walcheren is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Zeeland vanuit "Nieuwe Wegen".

 

 

 

 

 

 

Recent aanbod

 • Wijkcentrum Hof van Buren Oranjelaan 19 Wijkcentrum Hof van Buren Oranjelaan 19

  Wijkcentrum Hof van Buren

  Oranjelaan 19
  Plaats Middelburg
  Oppervlakte Diverse
  Huurprijs vanaf € 9,- per uur
 • Wijkcentrum Palet Johan van Reigerbergstraat 2 Wijkcentrum Palet Johan van Reigerbergstraat 2

  Wijkcentrum Palet

  Johan van Reigerbergstraat 2
  Plaats Middelburg
  Oppervlakte Diverse
  Huurprijs vanaf € 9,- per uur
 • Dorpshuis Nieuw- & Sint Joosland, Durps'uus op d'n oek Veerstraat 2 Dorpshuis Nieuw- & Sint Joosland, Durps'uus op d'n oek Veerstraat 2

  Dorpshuis Nieuw- & Sint Joosland, Durps'uus op d'n oek

  Veerstraat 2
  Plaats Nieuw- en Sint Joosland
  Oppervlakte 250 - 500 m²
  Huurprijs vanaf € 8,92 per uur
 • Dorpshuis Sint Laurens, van Cittershof Van Cittersstraat 64 Dorpshuis Sint Laurens, van Cittershof Van Cittersstraat 64

  Dorpshuis Sint Laurens, van Cittershof

  Van Cittersstraat 64
  Plaats Sint Laurens
  Oppervlakte Diverse m²
  Huurprijs vanaf € 9,- per uur
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten