U wilt een ruimte aanbieden?

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden om een ruimte via het makelpunt aan te bieden, vul dan hier uw contactgegevens in. Vervolgens neemt het Makelpunt contact met u op.

Ruimte Aanbieden

U zoekt een ruimte in Doetinchem?

Bent u op zoek naar een pand of ruimte voor een maatschappelijke activiteit? Kijk dan in het overzicht of er een geschikte ruimte voor u is en neem vervolgens contact op met de aanbieder van de ruimte.

Overzicht Aanbod

Als er geen geschikte ruimte aanwezig is, kunt een zoekprofiel aanmaken. U ontvangt dan bericht als er ruimte vrijkomt die aan uw zoekprofiel voldoet.

Zoekopdracht plaatsen

Deel deze pagina

Makelpunt Doetinchem

Makelpunt Doetinchem is een website waar aanbieders van ruimten in Doetinchem hun accommodatie voor uiteenlopende (maatschappelijke) activiteiten kunnen aanbieden, incidenteel of structureel.

Op deze website kan iedere inwoner, instelling, vereniging of bedrijf zien welke (maatschappelijke) ruimtes binnen de gemeente beschikbaar zijn om te huren. Voor activiteiten voor buurtbewoners, hobbyclubs of verenigingen, vrijwilligerswerk, een vergadering, het oefenen met een bandje, een bridgetoernooi of het geven van een workshop: op makelpunt-doetinchem.nl staan alle mogelijkheden. Makelpunt Doetinchem is onderdeel van Makelpunt Nederland.

Hoe werkt het Makelpunt?

Via de website kunnen ruimtezoekers en –aanbieders met elkaar in contact komen. Zij maken vervolgens onderling afspraken over de verhuur. Het Makelpunt is een faciliteit voor de stad en de dorpen Wehl en Gaanderen. De gemeente Doetinchem stelt deze website gratis beschikbaar voor het aanbieden en zoeken van ruimtes.

Wat is er nog meer?

Bent u ook geïnteresseerd in het overige koopaanbod van gemeentelijke panden of kavels? Kijk dan op GemeentePand.nl of GemeenteKavel.nl.

 

 


 

 

Laatste nieuws 

12 oktober 2016

 

Verhuur binnensportaccommodaties nu online

De gemeente Doetinchem verhuurt diverse sportvelden, culturele en vergaderzalen, gymzalen, sportzalen en sporthallen in Doetinchem. Vanaf 12 september 2016 is het mogelijk om binnensportaccommodaties online te reserveren. 

 

Zelf online regelen

Zowel particulieren als verenigingen kunnen gebruik maken van het systeem. Iedere bezoeker kan, zonder inloggen, de actuele beschikbaarheid bekijken. Een ingelogde gebruiker kan (eenmalig of structureel) reserveringen plaatsen, lopende reserveringen bekijken en deze wijzigen. Vaste gebruikers hebben vanaf nu ook de mogelijkheid om hun reserveringen te annulerenZo kunnen gebruikers de belangrijkste zaken zelf regelen, ook buiten kantoortijden. 

Meer informatie over de online verhuur kun je hier teruglezen.  

 


 

Recent aanbod

 • Cursusruimte/vergaderruimte MFA Wehl Raadhuisplein 1 Cursusruimte/vergaderruimte MFA Wehl Raadhuisplein 1

  Cursusruimte/vergaderruimte MFA Wehl

  Raadhuisplein 1
  Plaats Wehl
  Oppervlakte 0 - 50 m²
  Huurprijs vanaf € 5,45 per uur
 • Sporthal Metzo college Maria Montessoristraat 5 Sporthal Metzo college Maria Montessoristraat 5

  Sporthal Metzo college

  Maria Montessoristraat 5
  Plaats Doetinchem
  Oppervlakte 750 - 1.000 m²
  Huurprijs vanaf € 10,90 per uur
 • MFA Wehl (vml. gemeentehuis) centrale hal Raadhuisplein 1 MFA Wehl (vml. gemeentehuis) centrale hal Raadhuisplein 1

  MFA Wehl (vml. gemeentehuis) centrale hal

  Raadhuisplein 1
  Plaats Wehl
  Oppervlakte 50 - 100 m²
  Huurprijs op aanvraag
 • Paramedisch Centrum de Huet Slotlaan 37a Paramedisch Centrum de Huet Slotlaan 37a

  Paramedisch Centrum de Huet

  Slotlaan 37a
  Plaats Doetinchem
  Oppervlakte 0 - 50 m²
  Huurprijs vanaf € 17,50 per dagdeel
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten