Mijn Gemeentepand

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
  • Foto 2
  • Foto 3
  • Foto 4
 
 

Pannerden Renbaan 1A

Kenmerken  
PlaatsPannerden
Type objectTijdelijke units
Vloeroppervlakte600 m² bvo
ContractKoop
Koopprijsop aanvraag
StatusVerkocht

 

Bijzonderheden

De gemeente Rijnwaarden biedt een tijdelijk schoolgebouw te koop aan. Dit schoolgebouw heeft ruim 12 jaar dienst gedaan als tijdelijke huisvesting voor een basisschool in Pannerden. Door de aankomende verhuizing van de basisschool komt deze huisvesting per eind 2012 beschikbaar voor verkoop. De huidige samenstelling van de opstallen is geschikt voor 9 leslokalen met bijbehorende sanitaire voorzieningen.

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Rijnwaarden
Contactpersoon De heer H. Staverman
Telefoonnummer 0316 - 56 56 00
Email h.staverman@rijnwaarden.nl
Website www.rijnwaarden.nl
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten