Mijn Gemeentepand

 
 • Inloggen
 • Uw persoonlijke pagina
 • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

  Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
 • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
 • Foto 2
 • Foto 3
 • Foto 4
 • Foto 5
 • Foto 6
 
 

't Trefpunt, voormalig wijkcentrum Nieuweweg 143

Kenmerken  
PlaatsDoetinchem
Type objectWijkcentrum, Bedrijfsruimte
Perceeloppcirca 2.122 m²
Vloeroppervlaktecirca 1.042
ContractKoop
Koopprijs€ 365.000,- k.k.
StatusBeschikbaar

 

Bijzonderheden

't Trefpunt is jarenlang gebruikt als wijkgebouw en bestaat uit drie bouwlagen. De bestemming is "maatschappelijk". Voor overige bepalingen bekijk deze link.

Kelder: diverse ruimtes, sanitair en cv ruimte  278 m2; begane grond: diverse kantoren, zalen. keuken en sanitair 466 m2; 1e verdieping: diverse kantoren, zalen en sanitair 292 m2.

De verkoop is in handen gegeven aan Franken Vastgoed Bemiddeling & Advies, de heer Jeroen Franken telefoon 06-53190000; jeroen@frankenvastgoed.nl ; www.frankenvastgoed.nl

 

Contactgegevens
Aanbieder Buha B.V. (gemeente Doetinchem)
Contactpersoon J. Harmsen
Telefoonnummer 0314-377444
Email j.harmsen@buha.nl
Website www.buha.nl
Overige informatie
Plattegrond klik hier om te downloaden
Verkooptekening klik hier om te downloaden
Situatieschets klik hier om te downloaden
Situatieschets 2 klik hier om te downloaden
 
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten