Mijn Gemeentekavel

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
  • Foto 2
 
 

Kerkdriel Kersenbuurt - Kerkdriel Noord fase I

Kenmerken  
PlaatsKerkdriel
ProjectKersenbuurt - Kerkdriel Noord fase I
Type kavelWoonkavel
Perceeloppvanaf 242 m²
ContractKoop
Koopprijs€ 300,- p/m² excl. btw

 

Bijzonderheden

Kersenbuurt
De Kersenbuurt is een woningbouwproject ten noordwesten van de kern Kerkdriel waarin allerlei soorten koop- en huurwoningen worden gerealiseerd. Het nieuwbouwproject is gelegen tussen de Hoorzik, Kloosterstraat, Veersteeg en Luttel Inghweg en opgedeeld in twee fasen. Binnen het plangebied worden verschillende soorten koop- en huurwoningen gerealiseerd. Daarnaast biedt de Kersenbuurt volop gelegenheid om zelf een woning te bouwen.

Verkoop kavels
Er is volop mogelijkheid je eigen woning te bouwen in een dorpse sfeer. Als thema daarvoor is 'Wonen in een kleurrijk dorp' gekozen. Iedere straat is anders, met veel ruimte voor groen en water. De gemeente brengt een flink aantal bouwkavels op de markt voor vrijstaande woningen of tweekappers.

Inschrijven
Als u in aanmerking wilt komen voor een bouwkavel in de Kersenbuurt kunt u zich hiervoor inschrijven met behulp van het bij de gemeente Maasdriel verkrijgbare inschrijfformulier. Voor meer informatie of een verkoopbrochure met bijlagen kunt u terecht bij mevrouw L. Heessels via 14 0418 of info@maasdriel.nl.

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Maasdriel
Contactpersoon Mevrouw L. Heessels
Telefoonnummer 14 0418
Email info@maasdriel.nl
Website www.maasdriel.nl
Overige informatie
Plattegrond klik hier om te downloaden
Verkavelingskaart klik hier om te downloaden
Bestemmingsplan klik hier om te downloaden
Alg. Voorwaarden klik hier om te downloaden
 
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten