Mijn Gemeentekavel

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
  • Foto 2
 
 

Pelgrimscue Hoeve in Nuland Pelgrimsche Hoeve

Kenmerken  
PlaatsNuland
ProjectPelgrimsche Hoeve
Type kavelWoonkavel
ContractKoop

 

+Bijzonderheden

Woont u graag in een prachtige, ruime en groene woonwijk op loopafstand van het mooie buitengebied en het centrum van Nuland? Dan zijn de schitterende bouwkavels in Pelgrimsche Hoeve iets voor u! U hebt hier de mogelijkheid om uw eigen woning te bouwen die aansluit op het landelijke karakter van Nuland.

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente 's-Hertogenbosch
Contactpersoon de heer W. van Son
Telefoonnummer 073-615 5658
Email wonenengrondzaken@s-hertogenbosch.nl
Website s-hertogenbosch.nl/bouwkavels.html
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten