Mijn Gemeentekavel

 
  • Inloggen
  • Uw persoonlijke pagina
  • Zoekprofiel aanmaken [?] U kunt vrijblijvend een persoonlijk profiel aanmaken, met dit persoonlijke profiel kunt u eenvoudig op de hoogte worden gehouden van nieuw vastgoedaanbod. Dit profiel biedt u de mogelijkheid om een zoekersprofiel aan te maken en om een lijst van favorieten objecten op te stellen. Wij gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens en zullen deze enkel gebruiken voor het doel waarvoor deze zijn ingevoerd.

    Het zoekersprofiel geeft u echter geen voorkeurspositie ten opzichte van enig object dat op de aanbodsites wordt aangemeld. De aanbieder van een object behoudt zich alle rechten voor en vrij in haar uiteindelijke selectie.
  • Objecten aanbieden [?] Bent u namens uw gemeente geïnteresseerd naar de mogelijkheden om het gemeentelijk vastgoedaanbod op deze aanbodsites te plaatsen dan kunt u uw contactgegevens hier invoeren en nemen wij contact met u op.
 

« naar overzicht volgende object > < vorige object

Foto 1
 
 

Groesbeek De Ren 20

Kenmerken  
PlaatsGroesbeek
ProjectDe Ren 20
Type kavelBedrijfskavel
Perceeloppcirca 1.215 m²
ContractKoop
Koopprijs€ 96,- p/m² excl. btw

 

Bijzonderheden

De Mies is een lokaal gemengd bedrijventerrein met een netto oppervlakte van ca. 12. ha, waarvan al een groot deel bebouwd is. Op het terrein zijn volop activiteiten door Groesbeekse ondernemers die daar hun bedrijfspand tot ontwikkeling brengen of inmiddels hebben gebracht. Een groot deel van het terrein is in 2013 gerevitaliseerd.

 

Contactgegevens
Aanbieder Gemeente Berg en Dal
Contactpersoon Stef van der Graaf
Telefoonnummer 024 301 35 80
Email bedrijvenloket@bergendal.nl
Website www.bergendal.nl
 
Uw locatie op de kaart
 
 
Deze website maakt gebruik van cookies. Waarom? Klik HIER voor meer informatie. Sluiten